Slogan našeho e-shop
Nákupní košík
Nákupní košík je prázdný
Príprava
- Ohrejeme štyri teplovzdorné poháre.
- Do hrnca nalejeme mlieko, pridáme nastrúhanú čokoládu, celú škoricu a privedieme do varu za stáleho miešania.
- Vanilkový lusk pozdĺžne narežeme a dreň vyškrabeme.
- Dreň z vanilkového lusku a nastrúhanú pomarančovú kôru krátko vyluhujeme v horúcom mlieku.
- Do mlieka nalejeme kávu a vyberieme škoricu.
- Horúci nápoj rozlejeme do teplých pohárov a ihneď podávame.
Náš tip
- Café Après môžeme ochutiť s trochou alkoholu (napr. rum).
Ingrediencie pre štyri porcie
- 1 liter mlieka
- 100 g tmavej čokolády
- 1 celá škorica
- 1 vanilkový lusk
- 1 silná káva (110 ml)
- Nastrúhaná pomarančová kôra