Slogan našeho e-shop

Nákupní košík

Nákupní košík je prázdný

Cool Passion

Cool Passion

Príprava

  • Do fľaše na šľahačku nalejeme smotanu na šľahanie a maracuja sirup.  Fľašu so šľahačkou dáme na chvíľu do chladničky.
  • Okraj pohára na šampanské ponoríme do sladkej vody a potom do bieleho cukru.
  • Do šejkra nalejeme dvojité espresso a cukrovú vodu. Nasypeme kocky ľadu a dôkladne šejkrom pretrepeme. Potom všetko nalejeme do ozdobeného pohára.
  • Povrch kávy ozdobíme ovocnou šľahačkou, ktorú sme si nechali vychladiť.

Prísady

  • 1 dvojité espresso 80 ml
  • 2cl vody s cukrom
  • v pomere 1:1, vodu s cukrom nechajte prejsť varom a dajte vychladiť
  • 5 kociek ľadu
  • 4 cl maracuja sirupu Monin
  • 250 ml smotany