Slogan našeho e-shop
Nákupní košík
Nákupní košík je prázdný
Príprava
- Do fľaše na šľahačku nalejeme smotanu na šľahanie a maracuja sirup. Fľašu so šľahačkou dáme na chvíľu do chladničky.
- Okraj pohára na šampanské ponoríme do sladkej vody a potom do bieleho cukru.
- Do šejkra nalejeme dvojité espresso a cukrovú vodu. Nasypeme kocky ľadu a dôkladne šejkrom pretrepeme. Potom všetko nalejeme do ozdobeného pohára.
- Povrch kávy ozdobíme ovocnou šľahačkou, ktorú sme si nechali vychladiť.
Prísady
- 1 dvojité espresso 80 ml
- 2cl vody s cukrom
- v pomere 1:1, vodu s cukrom nechajte prejsť varom a dajte vychladiť
- 5 kociek ľadu
- 4 cl maracuja sirupu Monin
- 250 ml smotany