Slogan našeho e-shop
Nákupní košík
Nákupní košík je prázdný
Príprava
- Do fľaše na šľahačku nalejeme smotanu na šľahanie a čokoládový sirup
- Fľašu na šľahačku pevne uzavrieme, zatrepeme s fľašou a vložíme bombičku
- Ešte raz rázne pretrepeme s fľašou, aspoň 8-10 krát
- Čokoládový toping nalejeme do espresso hrnčeka tak, aby čokoláda pokryla dno hrnčeka.
- Pridáme kvapku Tabasca na čokoládu
- Pripravíme espresso so 45 ml vody
- Povrch kávy ozdobíme čokoládovou šľahačkou
Podávanie
- Čokoládovú šľahačku posypeme kakaovým práškom.
- Ozdobíme chilli papričkou
Prísady
- Fľašu na šľahačku
- 500 ml smotany na šľahanie
- 80 ml čokoládového sirupu
- 10 ml čokoládového topingu Monin
- 1 kvapka tabasca
- 45 ml espressa
- Kakaový prášok