Slogan našeho e-shop

Nákupní košík

Nákupní košík je prázdný

Hotpresso

Hotpresso

Príprava

  • Do fľaše na šľahačku nalejeme smotanu na šľahanie a čokoládový sirup
  • Fľašu na šľahačku pevne uzavrieme, zatrepeme s fľašou a vložíme bombičku
  • Ešte raz rázne pretrepeme s fľašou, aspoň 8-10 krát
  • Čokoládový toping nalejeme do espresso hrnčeka tak, aby čokoláda pokryla dno hrnčeka.
  • Pridáme kvapku Tabasca na čokoládu
  • Pripravíme espresso so 45 ml vody
  • Povrch kávy ozdobíme čokoládovou šľahačkou

Podávanie

  • Čokoládovú šľahačku posypeme kakaovým práškom.
  • Ozdobíme chilli papričkou

Prísady

  • Fľašu na šľahačku
  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 80 ml čokoládového sirupu
  • 10 ml čokoládového topingu Monin
  • 1 kvapka tabasca
  • 45 ml espressa
  • Kakaový prášok